Servicii si facilitati


Sala de conferinta Ferdinand: Este locul perfect pentru a organiza un team building, un training sau o conferinta specifica domeniului dumneavoastra de activitate. Sala Ferdinand are o capacitate de maxim 50 locuri,care pot fi asezate in orice forma doriti, si este dotata cu ecran de proiectie, videoproiector, flipchart, microfon, acces internet. Sala de conferinta Kogalniceanu: Aceasta sala se preteaza foarte bine pentru organizarea unor evenimente cum ar fi training-uri sau intalniri de afaceri restranse oferindu-le un cadru discret si rafinat. Sala Kogalniceanu are o capacitate de 15 locuri si este dotata cu ecran proiectie, flipchart, videoproiector, microfon, acces internet.

Centrul SPA este situat la subsolul hotelului unde oaspetii nostrii pot beneficia de urmatoarele servicii: Sauna, Jacuzzi, un salon de masaj si o sala de fitness.

Restaurantul Hotelului Carol va intampina cu o ambianta calda, punandu-va la dispozitie un meniu variat cu specific romanesc si international, un personal calificat si un cadru format din 3 saloane intime si bar. Capaciatatea maxima a restaurantului este de 50 locuri.
▲ Top
+40 241 552100